Maskinlaftet hytte Unkervatn
juli 21, 2020
Maskinlaftet tømmerhytte Orrhaugen Hyttefelt (solgt nå i 2020)
november 7, 2018
 

Det bygges nå en praktfull hytte på 88 ㎡ i grunnflate, med et hemsareal på 44 ㎡. Dette er en spektakulær tomt nesten helt på toppen av Orrhaugtuva. Denne hytten skal stå ferdig høsten 2020. Hytten bygges i fremtidens dimensjoner av solide veggelementer i massivtre. Arkitekttegnet og spesielt tilpasset terrenget den står i, gjør at den smelter naturlig inn med omgivelsene rundt.

Denne hytten får rene linjer og et moderne preg. Innvendige vegger vil være slette og av ubehandlet tre (gran), noe som gir en naturlig og god atmosfære. Store flotte vindusflater gir en luftig og god følelse, med utsikt ut i den vakre naturen. Innerdører males i fargen grå skifer. Her finner du utebod, gang, vaskerom, bad, to soverom, stue og kjøkken. I andre etasje finner du loftstue og et stort soverom, som kan gi mange sengeplasser. Det er gulvvarme i alle rom, bortsett fra loft og soverommene.

Utvending vil den behandles med jernvitrol som gjør at den er vedlikeholdsfri. Dette gir et fint inntrykk som passer godt til omgivelsene og naturen rundt.

Uteplassen inneholder to takoverbygde altaner og romslig boltreplass. Altandekke med vedlikeholdsfri sibirsk lerk gjør at du ikke trenger å tenke på å olje, male eller beise.

Dette er den perfekte firmahytta for mindre bedrifter.