Massivtrehytte (under oppføring) i Orrhaugen hyttefelt
juli 21, 2020
 

Her ser du en maskinlaftet tømmerhytte på 96 m2 bygd i 2019, med 8" maskinlaftede vegger (20cm). Denne tomten har fantastisk utsikt utover Røsvatnet og fjellene omkring. Med de store vindusflatene kan de som bor her nyte roen naturen gir, rett fra sofakroken sin.

Dette er en flott hytte på et plan med praktisk hems-løsning. Det er god plass å boltre seg på. Hytten inneholder bod, gang, bad, tre soverom, stue og kjøkken.

Jeg er så glad for at vi tok valget om å bytte ut vår gamle hytte med denne nye, det har gitt oss en helt ny tilværelse og hyttehverdag. Arnt Aaker, Dønna.

Kjøkkenet er stort og luftig i delikate mørke farger. Her er det god plass til å kose seg med matlagingen. Kjøkkenet innbyr til gode matstunder og kreativitet. Her skapes gode minner og matopplevelser.

Hytten har høy standard og gulvvarme i alle rom. Future-home system er installert, noe som gir trygghet og full kontroll over alt fra lys, varme, dør – og vinduer med mere til. Denne smarthus løsningen kan du lese mer om her.

Det er mektige søyler med ornament både inne og ute, du kan også se et flott listverk med fine profiler og utskjæringer på, som gjør prikken over i-en i denne hytten.

 

Utvending er denne hytten behandlet med mørk treolje, og torv på taket. Det er store terrasser med dekke av vedlikeholdsfri sibirsk lerk, og en egen del med takoverbygd terrasse som det er godt å nyte den fine kveldskolen på.

Vi bygde denne hytten for salg, da vi hadde gjort klar ei meget flott tomt som vi bare ventet på å finne riktig hytte til. Hytten ble kjøp av naboer i Orrhaugen hyttefelt som allerede hadde hytte her. Kona til kjøperen ble helt i ekstase da hun kom på visning for å se hytten og forelsket seg i det flotte kjøkkenet med en gang, og de bestemte seg for å kjøpe ny hytte. De byttet rett og slett inn sin gamle hytte med denne nye, genialt og enkelt.

I dag nyter de hyttens magi og koser seg i det flotte området.