Historien til Tre inn startet den dagen vår egen håndlaftede hytte sto ferdig i 2009. Vi var så fornøyde at en ny gnist ble tent i oss og avgjørelsen ble tatt – dette ønsker vi å hjelpe andre med å oppnå!

 

Elin og Torbjørn heter vi, og det er oss du treffer om du ringer eller stikker innom. Vi har hjerte for naturen og ønsker å ta godt vare på den. Vi ser hvor viktig det er med gode hytte- og hus løsninger som tar vare på naturen og miljøet rundt oss. Bærekraft og moderne materialer til evig tid er nøkkelen hos Tre inn.

Vi holder til i Hemnes kommune, nærmere bestemt Orrhaugen i Bleikvasslia.

Elin er den som bistår deg med utformingen av selve huset eller hytta. Design, smarte løsninger og spennende muligheter finner dere ut sammen. Elin sørger for at drømmeprosjektet blir akkurat slik du ønsker det og litt til. Hos Tre inn får du prikken over i-en.

Torbjørn har svennebrev som tømrer og bistår under selve oppføringen. Med lang erfaring og bred kompetanse er du i trygge hender. Ønsker du å legge til egeninnsats under byggingen, er det ingen problem. Torbjørn bistår med det du ønsker slik at du får et resultat du kan stole på, år etter år.

I dag har vi et profesjonelt samarbeid med erfaren teknisk tegner og arkitekt som bistår i prosessen med å utforme nye hytter og boliger. Vi er sentralt godkjent for ansvarsrett og medlem av huseierens landsforbund.


Se noen av våre prosjekter

Våre bygg kan leveres både i Norge og i Sverige.