Hyttefelt Orrhaugen


Like ved Røsvatnet ligger Orrhaugen hyttefelt med sine magiske omgivelser. Din hytte vil bli omgitt av spektakulær natur og sol året rundt! Liker du jakt og fiske er dette garantert en innertier, men også turgåeren vil finne glede her. De som liker seg i høyden vil sette pris på fantastiske Kjerringtinden og Geittinden, mens de som liker seg i lavlandet har variert og flott turterreng til alle kanter. Vintertid har området regulerte snøscooterløyper og knall skiforhold.

På dette området vil det være begrenset antall hytter som føres opp. Her kan du bli en del av et lite og intimt hyttefelt skjermet fra andre, i nærhet til nasjonalpark og frodig natur.

Velkommen til et bærekraftig hyttefelt i vakre omgivelser!

Hyttefelt Ørnes


Helt øverst ved Unkervatnet finner du Ørnes hyttefelt. Dette er et rolig område i naturskjønne omgivelser med mange muligheter. Klimaet her er helt spesielt og svært gunstig for den som ikke setter pris på nedbør i form av vann eller snø. Normal snømengde her ligger på ca 50 cm, altså ikke mer enn man enkelt håndterer med en middels snøspade og et stort glis. Likevel byr området på snøscooterløyper og flotte skiturer.

Unkervatnet (321 moh) er kjent for godt fiske året rundt med høy kvalitet på sin røye, ørret, og nå også laks. Naturen her er gavmild med vekster som Tyttebær, Blåbær, Bringebær, Multer og mere til.

Ørnes hyttefelt er et hyttefelt av fin størrelse med ordnede forhold. Hyttene har vei, strøm, vann og internett samt en felles velforening. Denne drifter vedlikehold av vei, brøyting og felles brønn.

Velkommen til et bærekraftig hyttefelt med unikt klima!


Klikk her for dronevideo over området.