Maskinlaftet tømmerhus Grane
juli 21, 2020
Massivtrehytte (under oppføring) i Orrhaugen hyttefelt
juli 21, 2020
 

Dette er en veldig flott arkitekttegnet hytte på hele 120 m2 på en stor flott tomt ved Unkervatnet, der den opprinnelige gården på Ørnes lå. Denne hytten ble bygd i 2015 og har maskinlaftede vegger på 140 cm. Hytta inneholder praktisk vaskerom, toalett, gang, tre soverom nede, herskaplig bad, kjøkken og stue. Oppe finner du hems med mindre krypinn soveplasser og «balkong» over stue med utsikt ut over Unkervatnet.

Her kan du se «en ark» med spesielle vindusløsninger i stua som skiller seg ut, noe som gir hytten en moderne og luftig følelse. Legg merke til den fabelaktige lysekronen som gir det hele et herskaplig preg.

 

På gulvet i gangen ser du lokal skifer og en-stavs eksklusiv eikeparkett i stue, kjøkken og soverom. Kjøkkeninnredning og baderoms innredning holder en høy standard med flotte detaljer.

Barna liker spesielt godt hemsen i denne hytten, som de synes er spennende å leke på. «Mamma – vi har en altan over stua». Noe de synes er veldig gøy. Hemsen har glassrekkverk som gir et moderne preg sammen med de klassiske tømmerstokkene i resten av hytten.

Innvending er hytten beiset i spesialtilpasset farge, blandet for akkurat denne hytta. Det er store altaner med god boltreplass, og en del er takoverbygd hvor kveldsmaten ofte grilles. Denne hytta innbyr til kos og ro etter en lang dag ute i den vakre naturen ved Unkervatnet.